Tuotteet ja Palvelut

Suuri ja monipuolinen valikoima

Puutarhaltamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia kesäkukkia, amppeleita sekä hyötykasveja.

Kesäkukat

Loihdi kesäkukilla puutarhaasi ihastuttava väriloisto. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman kauniita kesäkukkia ja amppeleita niin puutarhaan, pihalle kuin parvekkeellekin. Lisäksi kasvatamme trendikkäitä heiniä ja rungollisia kukkia sekä monia kesäköynnöksiä. Erikoisuutena rajattu valikoima suuria ja näyttäviä jättikerrosamppeleita.

Hyötykasvit

Terveelliset yrtit tuovat makua, väriä ja tuoksua ruokiin. Meiltä löydät paljon vaihtoehtoja ruuan maustamiseen sekä koristeluun. Tomaatin, paprikan ja chilin lajikkeissa meillä on paljon eri vaihtoehtoja. Kasvatamme myös mm. kurkun ja kurpitsan taimet. Mansikka-, kurkku- ja tomaattiamppelit ovat meillä erittäin suosittuja.

Muut tuotteet

Istutuksia varten valikoimassamme on erilaisia ruukkuja, koreja ja parvekelaatikoita. Löydät meiltä myös mullat ja lannoitteet. Meiltä myös lahjakortit.

Istutuspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme istutuspalvelua, jossa istutamme valitsemasi taimet istutushinnastomme mukaisesti. Meiltä voit ostaa myös ruukut ja korit istutuksia varten. Istutamme myös asiakkaan omiin astioihin.